Iedereen kan zingen… Ontdek je stem!

Strike-a-Chord-for-Health

Als koordirigent heb ik in mijn opleiding zanglessen gevolgd bij Peter Kokkelmans. Dagelijks hou ik mij bezig met het instrueren van zangers tijdens de koorrepetitie’s en individuele zanglessen.

Lars Nelissen koordirigent

Zingen is één van de oudste vormen van muziek maken die terugkomt in alle culturen. Uiteraard hebben andere culturen hun eigen klank (timbre, harmonisch, melodisch) en ritme in de muziek, maar het principe van het stemgebruik is gelijk.

Ik ben thuis in het gregoriaans en klassiek tot modern. U kunt ervoor kiezen om te leren zingen omdat u graag als nieuwkomer in een koor wilt gaan zingen of graag klassieke liederen en aria’s wilt leren zingen of omdat u in een bandje zingt. Zangles maakt u vrijer met zingen en uw stem zal verbeteren waardoor u mooier gaat zingen. Verder wordt aandacht besteed aan muzikale vorming en muziektheorie.

Het is zeer aan te bevelen om naast zangles ook pianoles te volgen. Deze kunt u allebei bij mij volgen in gecombineerde lessen.

Wanneer u niet direct opzoek bent naar zangles, maar graag muzikale begeleiding wil hebben op de piano bij het instuderen van gezangen kunt u ook bij mij terecht.

Interesse om te zingen en/of pianoles? Heeft u nog vragen, neem dan gerust hier CONTACT op. Voor prijzen en overige vragen kijk bij FAQ.

Veelgestelde vragen:

De lessen worden gegeven in mijn muziekstudio in Kessel. De studio is onder meer voorzien van een moderne Seiler concertvleugel (model 208 Professional) en een Yamaha vleugel. Ook beschikt de studio over de nodige opname apparatuur, zodat er de mogelijkheid is om hoge kwaliteit geluidsopnames te maken.
Het lestarief bedraagt € 30,- * per 45 minuten tot 20 jaar en € 37,50,- * per 45 minuten voor 21 jaar en ouder. Voor jonge kinderen zijn ook lessen van 30 minuten mogelijk, een les van 30 minuten kost dan € 20,-.
Na een proefperiode van een maand geldt een opzegtermijn van 4 lessen.

 * Dit tarief is inclusief BTW, volwassenen van 21 jaar en ouder in Nederland betalen wettelijk 21% BTW

Kennisgeving van verhindering dient tijdig te worden gedaan. In principe kan een les in overleg een week van te voren verplaatst worden naar een andere tijd. Vakanties buiten de schoolvakanties dienen 4 weken van te voren worden doorgegeven. Alle lessen waarbij de leerling verhinderd is en de docent niet tijdig in kennis is gesteld dienen volledig te worden betaald. Wanneer de docent verhinderd is en de les daardoor niet plaats vindt, dan is de leerling over deze les uiteraard geen vergoeding verschuldigd.

De opzegtermijn voor het stoppen met de lessen is 4 lessen, geannuleerde lessen tellen niet mee.

Uiteraard heb ik mijn eigen stijl van lesgeven, maar toch speel ik in op de behoeften van elke individuele leerling. Aandacht wordt besteed aan punten die op dat moment het belangrijkste zijn voor de ontwikkeling van de leerling.
Ja dat kan, je bent bij mij hiervoor in juiste handen. In China heb ik veel ervaring opgedaan met lesgegeven aan conservatorium pianostudenten. Wanneer je bij mij komt met de wens toelatingsexamen te doen aan een of meerdere conservatoria, dan zullen wij in eerste instantie samen een realistisch studieplan maken om het gewenste doel te kunnen verwezenlijken. Het is belangrijk om een zo veelzijdige en gedegen voorbereiding te genieten, maar ook zeer zeker zo belangrijk om de focus op de juiste plaats te hebben.

Indien gewenst kan ik ook lessen bieden in muziektheorie (harmonieleer, gespeelde harmonie, vormleer, muziekgeschiedenis etc.) en solfège.

 

Zing jezelf gezond!

szangles kessel zingen kessel zangles panningen zangles neer zangles zangles roggel zangles helden zangles baarlo zangles blerick zangles venlo zangles roermond zangles haelen zangles in de buurt zangles heythuysen zangles

kelpen-oler zangles grathem zangles swalmen zangles belfeld zangles tegelen zangles beringe zangles meijel zangles sevenum zangles baexem zangles nederweert zangles weert zangles ospel zangles horst zangles horn zangles thorn gesangsunterricht brüggen gesangsunterricht kaldenkirchen gesangsunterricht heel zangles beegden zangles peel en maas zanglessen peel en maas